Tip: superuse.org

Upcyclen

Superuse.org is een community waar ontwerpers en architecten hun creaties kunnen laten zien. Niet zomaar creaties…voorwaarde is dat de ontwerpen zijn gemaakt van gerecyclede materialen.

Het idee achter superuse is dat designers en architecten hun kunde met elkaar delen.  Van welke materialen is het nieuwe product gemaakt? Hoe is het gedaan? Je kunt projecten liken of met elkaar in contact komen. Leuk voor consumenten is om de verscheidenheid aan ontwerpen te zien en eventueel door te kunnen klikken naar een webshop of site van een ontwerper.  Of misschien brengt het je wel op ideeën om zelf iets te maken! Superuse.org

Bron afbeelding: Kulturlabor Trial&Error via Flickr.com

author avatar

Op AllThatFood vind je dagelijks een aan eten gerelateerd artikel. Recepten, reviews over producten of restaurants, artikelen over foodlifestyle, maar ook achtergrondartikelen en interviews passeren de revue. Je kunt me ook vinden op Twitter, Facebook, Bloglovin en Instagram. Een berichtje achterlaten bij de comments = <3 Veel plezier met lezen (en koken)!

Geef een reactie

(*) Verplicht, Je emailadres is niet zichtbaar voor anderen

Current ye@r *