Zo maak je zelf een schuurspons

Wat je moet met die groente- en fruitnetjes?  Zeg maar die dingen die om sinasappels en uien heen zitten? Maak er een schuursponsje van! Je hebt er een paar nodig een lintje. Bind alles bij elkaar et voila! Ik gebruikte er drie, maar dat bleek in de praktijk iets te weinig, zodra het nat werd had ik te weinig weerstand.

Daarom heb ik ‘m verbeterd.

Heel simpel hoor, ik heb gewoon twee extra uiennetjes toegevoegd en een netje van knoflook. Eigenlijk heb ik alle netjes in het knoflooknetje gepropt, elastiekje erom heen en klaar. Maar hij heeft nu net weer wat meer body en dus weerstand om beter te schuren. Tip van mij: doe ‘m na elk gebruik in de vaatwasser of week ‘m even in een sopje. Zo’n opgepropt ding lijkt me toch net even iets gevoeliger voor bacteriën namelijk. Als je het vies vindt om gebruikte netjes te nemen kun je ze ook eerst even wassen. Hij werkt trouwens best oké. Ik denk dat ik er meer ga maken voor bijvoorbeeld het schoonmaken van sanitair.

_MG_9241

_MG_0243

“O.M.G. check dat heerlijke eten!” Een uitspraak die je mij wel zou kunnen horen zeggen. All That Food! staat voor heerlijk eten. Ik bedoel wie kun je daar nou niet blij mee maken? Mij in ieder geval wel!

Geef een reactie

(*) Required, Your email will not be published