Zo maak je make-upbakjes van petflesjes

Petflesjes met frisdrank en water zijn niet bepaald duurzaam te noemen. Om de afvalberg een heel klein beetje minder groot te maken sleep ik sinds kort mijn Dopperflesje mee. En daarnaast heb ik voor een paar petflesjes een leuke nieuwe bestemming gevonden, namelijk om mijn make-up kwasten in op te bergen.

Het is erg simpel. Bewaar een paar petflesjes, bepaal hoe hoog je ze wilt hebben en knip/zaag het flesje door. Ik heb een gekarteld mes gebruikt en ben daarna gaan knippen. Eventueel kun je het stugge plastic nog een beetje bijschuren (heb ik niet gedaan). Ik heb twee flesjes van een Aloë Vera drankje gebruikt en ben er eigenlijk wel content mee, want ik ben veel te lui om naar de winkel te gaan en speciale bakjes voor make-up kwasten te kopen 😉 Ook handig om mascara’s en oog/lippotloden in te bewaren.

Make-upbakjes van Petflesjes

“O.M.G. check dat heerlijke eten!” Een uitspraak die je mij wel zou kunnen horen zeggen. All That Food! staat voor heerlijk eten. Ik bedoel wie kun je daar nou niet blij mee maken? Mij in ieder geval wel!

Geef een reactie

(*) Required, Your email will not be published