Vegetarische Restaurantweek

Met naar schatting vijf miljoen part-time vegetariërs werd het de hoogste tijd voor een vegetarische restaurantweek.

De ruim honderd deelnemende restaurants zullen aan de hand van het thema ‘verleiden’ en ‘verwennen’ een verleidelijk menu presenteren. En: ‘Bij bestelling van een vegetarisch driegangenmenu een gratis vegetarisch voorgerecht voor u en uw tafelgenoot.’ Met dit aanbod wil de Vegetarsiche Restaurantweek naar eigen zeggen ‘zelfs de verstokte vleeseter verleiden om te proeven van het lekkerste uit de vegetarische keuken’. De Vegetarische Restaurantweek vindt plaats van 3 tot 9 oktober. Nieuwsgierig? Check de site devegetarischerestaurantweek.nl

Bron afbeelding: alaev via stock.xchng

“O.M.G. check dat heerlijke eten!” Een uitspraak die je mij wel zou kunnen horen zeggen. All That Food! staat voor heerlijk eten. Ik bedoel wie kun je daar nou niet blij mee maken? Mij in ieder geval wel!

Geef een reactie

(*) Required, Your email will not be published