Puur Restaurantweek

We hebben een Diningcity Restaurantweek, de Vegetarische Restaurantweek en van 14 tot en met 20 november vindt de Puur Restaurantweek plaats.

Tijdens de Puur Restaurantweek kun je genieten van een h’eerlijk driegangen diner bij honderden restaurants die een Puur Menu op de kaart zetten waarbij biologisch, Fair Trade en duurzame vis centraal staan. Volgens ambassadeur Ramon Beuk winnen duurzame ingrediënten in de horeca aan populariteit. “Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter. Niet alleen omdat het beter voelt, maar ook omdat de herkomst van ingrediënten bepalend is voor de kwaliteit.”

Ook wordt er een verkiezing ‘Puurste Restaurant van Nederland’ gehouden. Er zijn zes restaurants genomineerd: Aangenaam (Haarlem), de culinaire werkplaats (Amsterdam), Fifteen (Amsterdam), Merkelbach (Amsterdam), Natuurlijk (Egmond aan Zee) en de Veldkeuken (Culemborg). De winnaar wordt door een vakjury op 9 november bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie en deelnemende restaurants op puurrestaurantweek.nl

Bron afbeelding: Puur restaurantweek

“O.M.G. check dat heerlijke eten!” Een uitspraak die je mij wel zou kunnen horen zeggen. All That Food! staat voor heerlijk eten. Ik bedoel wie kun je daar nou niet blij mee maken? Mij in ieder geval wel!

Geef een reactie

(*) Required, Your email will not be published