WeTapWater.Com

In februari hadden mijn vriend en ik een Amerikaanse gast te logeren. Hij was totally flabbergasted toen hij in een restaurant een glas water bestelde en Spa blauw kreeg. Je kunt veel over Amerika zeggen, maar gratis water in een restaurant is daar blijkbaar een stuk normaler.

Kraanwater drinken is één van de makkelijkste manieren om iets te doen voor het milieu zonder dat het veel moeite kost. De organisatie WeTapWater wil daarom het drinken van kraanwater stimuleren. Ze opperen om de waterkoeler op het werk te vervangen voor een waterkoeler die op de waterleiding kan worden aangesloten en pleiten voor kraanwater op de horecakaart. En iedereen kan stoppen met het kopen van plastic waterflessen en een duurzaam flesje voor onderweg kopen dat hervulbaar is, zoals de Dopper of Aquatina.Meedoen? Door je aan te sluiten bij hun Facebookaccount maak je een statement. Meer weten over kraanwater, lees hier de feiten.

Bron afbeelding: lusi via stock.xchng

“O.M.G. check dat heerlijke eten!” Een uitspraak die je mij wel zou kunnen horen zeggen. All That Food! staat voor heerlijk eten. Ik bedoel wie kun je daar nou niet blij mee maken? Mij in ieder geval wel!

2 Comments

  1. Pingback:Review kraanwater drinkflesje | KRNWTR, het eerste merk voor kraanwater

  2. Pingback:Review: KRNWTR drinkflesje van WeTapWater - test.hetkanWel.nl

Geef een reactie

(*) Required, Your email will not be published