KRNWTR drinkflesje van WeTapWater

Een tijdje terug plaatste ik een stukje over de actie van WeTapWater om kraanwater op de horecakaart te plaatsen. Ik werd bijna meteen gemaild door de organisatie. Of ik misschien het flesje KRNWTR wilde uitproberen. Maar natuurlijk! En omdat vandaag tijdens de No Impact Week water centraal staat leek het mij leuk om geheel ontopic een review over deze stoere fles te plaatsen.

Wat meteen opvalt is de robuustheid. De fles is gemaakt van roestvrij metaal, dat sterk is maar toch licht aanvoelt en heeft een stoere opdruk. Ik vind de tekst KRNWTR goed gevonden. Je laat op een leuke manier zien dat je kraanwater drinkt én promoot. Sommigen zullen het meteen herkennen als hét flesje van WeTapWater en anderen zien een flesje met de tekst kraanwater. Misschien wel juist omdat er geen klinkers op staan, heb ik gemerkt dat andere mensen nieuwsgierig zijn en de tekst goed proberen te lezen. Mooie gelegenheid om een gesprek te beginnen over water en dat een drinkflesje een eenvoudige maar duurzame manier is om je steentje bij te dragen 😉

KRNWTR drinkflesje

Sterk en praktisch
Een heel groot pluspunt vind ik de twee verschillende doppen van BPA-vrij plastic: een schroefdop en een drinkdop. Het afsluitende dopje op de drinkdop lijkt wat wiebelig, maar ik heb ‘m goed ingedrukt en geen last van lekken gehad. Sowieso zijn de doppen stevig en bevatten een rubberen randje om lekken te voorkomen. Ook zit er aan de waterdichte dop een ring en een karabijnhaak. Om bijvoorbeeld aan je tas of backpack te hangen. Praktisch!

Ik vind deze fles vanwege het materiaal en de drinkdop heel erg geschikt om bijvoorbeeld mee te nemen naar de sportschool. Ik heb het idee dat het water ook langer koel blijft dan in de flessen van plastic. Ook bevat deze fles geen ingewikkelde randjes en hoekjes, dus is lekker makkelijk schoon te maken. Een nadeel kan tenslotte het formaat zijn en in tegenstelling tot flesjes van plastic hoor je het water klotsen wanneer deze in je tas zit. Maar ach, of ik dat nou zo erg vind? De KRNWTR fles kost 12,95 en komt in een mooie doos zodat je ‘m ook stijlvol cadeau kunt doen. Te koop in de krnwtrwinkel. Lees hier nog even het stukje dat ik eerder over ze schreef of check hun site!

“O.M.G. check dat heerlijke eten!” Een uitspraak die je mij wel zou kunnen horen zeggen. All That Food! staat voor heerlijk eten. Ik bedoel wie kun je daar nou niet blij mee maken? Mij in ieder geval wel!

4 Comments

  1. Pingback:Tien tips om een stuk milieuvriendelijker te sporten - hetkanWel.nl

  2. Pingback:5 granen die brood nog lekkerder maken - test.hetkanWel.nl

Geef een reactie

(*) Required, Your email will not be published