Tip: superuse.org

Superuse.org is een community waar ontwerpers en architecten hun creaties kunnen laten zien. Niet zomaar creaties…voorwaarde is dat de ontwerpen zijn gemaakt van gerecyclede materialen.

Het idee achter superuse is dat designers en architecten hun kunde met elkaar delen.  Van welke materialen is het nieuwe product gemaakt? Hoe is het gedaan? Je kunt projecten liken of met elkaar in contact komen. Leuk voor consumenten is om de verscheidenheid aan ontwerpen te zien en eventueel door te kunnen klikken naar een webshop of site van een ontwerper.  Of misschien brengt het je wel op ideeën om zelf iets te maken! Superuse.org

Bron afbeelding: Kulturlabor Trial&Error via Flickr.com

“O.M.G. check dat heerlijke eten!” Een uitspraak die je mij wel zou kunnen horen zeggen. All That Food! staat voor heerlijk eten. Ik bedoel wie kun je daar nou niet blij mee maken? Mij in ieder geval wel!

Geef een reactie

(*) Required, Your email will not be published