Met deze tutorials pak jij je cadeaus eco-bewust in

Eerder schreef ik over eco-bewuste cadeaus. In dit blog hele leuke inspirerende filmpjes waar ik op Youtube tegen aanliep hoe je ze ook nog eens super leuk kunt inpakken. Met…u raadt het al hergebruikte materialen!

Acht manieren om je cadeautjes met een krant in te pakken

Een cadeautje in een boodschappentasje

Cadeautje van een landkaart

Allerlei ideetjes van the Mr Kate

Vouwtechnieken met stof (wordt ook wel wrapagami genoemd)

Bron afbeelding: Shouftas via FreeImages

“O.M.G. check dat heerlijke eten!” Een uitspraak die je mij wel zou kunnen horen zeggen. All That Food! staat voor heerlijk eten. Ik bedoel wie kun je daar nou niet blij mee maken? Mij in ieder geval wel!

2 Comments

  1. Superleuke post! Ik heb voor dit jaar al mijn kadootjes zo eco-friendly mogelijk ingepakt, met o.a. hergebruikt pakpapier van (grote) kado’s die ik zelf eerder kreeg, hergebruikte doosjes, en grote foto-bladzijden uit oude boeken (waarvan ik vrij zeker wist dat niemand ze meer wilde hebben).

Geef een reactie

(*) Required, Your email will not be published