DoucheCoach #2

Na mijn ongelukje met de DoucheCoach werd ik benaderd door Twinstone. Of ik misschien hún DoucheCoach eens wilde proberen. Natuurlijk!

Het principe is hetzelfde. Een plastic cirkel die je kunt draaien met een zandloper erin en aan de achterkant een zuignap om op je douchemuur te plakken.

Hollandse molen
Maar het design is ten eerste een stuk vrolijker. Geinig met die typische Hollandse molen, water en een boom die je er even aan doet herinneren dat korter douchen goed voor de natuur is 😉 Leuk gedaan, het oog wil tenslotte ook wat.

En het mooiste: ik heb ‘m één keer aangebracht en ruim twee weken later hangt hij nog steeds. Dit was voor mij natuurlijk het hete hangijzer, aangezien de eerste helaas elke dag naar beneden viel en bij de derde keer stuk ging. Wat mij betreft is dit dus een geslaagde versie van de DoucheCoach.

Grappig trouwens. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de DoucheCoach niet elke dag gebruik, maar dat de aanwezigheid al een soort Pavlov-effect creëert 😉 Als ik dat ding zie hangen denk ik al ‘oeps, uit met die douche!’ Je kunt de DoucheCoach van Twinstone voor 5,95 in hun webshop bestellen.

Bron afbeelding: Twinstone

Deze review bevat producten die door een fabrikant zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

“O.M.G. check dat heerlijke eten!” Een uitspraak die je mij wel zou kunnen horen zeggen. All That Food! staat voor heerlijk eten. Ik bedoel wie kun je daar nou niet blij mee maken? Mij in ieder geval wel!

Geef een reactie

(*) Required, Your email will not be published