Tip: de winkeltips van StoereVrouwen

Nou ja zeg. Onder welke steen heb ik gelegen dat ik nog niet eerder (of althans niet bewust) over StoereVrouwen had gehoord? Klik verder!

StoereVrouwen is een (uiteraard) stoer initiatief van vrouwen die zonder belerend vingertje wijzen op bewust consumeren. Ze doen dit in legerkleding, maar wel op roze pumps. Ze geven workshops, organiseren events, gaan de straat op, shoppen als mystery shopper en bieden ook tientallen tips op hun site.

Ik kwam door onder meer verzamelsites zoals EcoGoodies al op een prettige manier in contact met eco-webshops en de tips op StoereVrouwen vind ik een hele mooie aanvulling. Klein nadeel is alleen dat het vakje waarin de tips staan op mijn computerscherm klein is wat het zoeken een beetje onhandig maakt. Desalniettemin een vette tip waard!

Bron afbeelding: theswedish via stock.xchng

“O.M.G. check dat heerlijke eten!” Een uitspraak die je mij wel zou kunnen horen zeggen. All That Food! staat voor heerlijk eten. Ik bedoel wie kun je daar nou niet blij mee maken? Mij in ieder geval wel!

2 Comments

  1. Wat leuk dat je ons hebt ontdekt Claudia! We zijn het helemaal met je eens wat betreft de onhandige opmaak van de tips; aan verbetering wordt gewerkt! Intussen verwerlkomen we je graag als nieuwe rekruut van het regiment Amsterdam! Als je je via de website (gratis) aanmeldt (http://www.stoerevrouwen.nl/profiel+aanmaken) kan je je aansluiten bij één of meer van de regimenten. Je bent ook van harte welkom op onze nieuwe leden dag en/of nieuwjaarsborrel 22 januari > zie de agenda op onze site! StoereGroet van kolonel Joyce.

    • Super leuk 😀 Ik heb me meteen aangemeld. Ik ga eind januari verhuizen, dus ik vrees dat ik de borrel ga missen…maar ik hou jullie in de gaten voor andere leuke bijeenkomsten!

Geef een reactie

(*) Required, Your email will not be published