Tip: 101 Green Handmade DIY’s

Ik liep deze 101 Green Handmade Tutorials tegen het lijf op de Facebookpagina van Sew Natural. Natuurlijk meteen geliket, maar ik vind ze zo leuk (en vooral veeeeel ideeën!) dat ik ze ook als tip op Mevrouw Minder wil zetten.

Je vindt ze hier. Er bestaat ook een 101 Simple handmade tutorial.

Ik kom momenteel niet aan knutselen toe, maar die mandjes gemaakt van oude kranten vind ik echt ge-wel-dig, dus die gaat op mijn to-do.

Heb wel onlangs mijn papieren krantenabonnementen opgezegd, maar ik vast nog mensen in mijn omgeving die nog wel watDode Bomen in hun bezit hebben 😉

Bron afbeelding: teslacoils via stock.xchng

“O.M.G. check dat heerlijke eten!” Een uitspraak die je mij wel zou kunnen horen zeggen. All That Food! staat voor heerlijk eten. Ik bedoel wie kun je daar nou niet blij mee maken? Mij in ieder geval wel!

Geef een reactie

(*) Required, Your email will not be published