Zeven manieren om krullen te creëren zonder hete krultang

Heb jij stijl haar en hou je ook zo van krullen? Een krultang biedt uitkomst, maar er zijn ook manieren om je haar te krullen zónder een hete tang. Klik verder voor zeven ideeën die ook nog eens spotgoedkoop zijn.

De simpelste en meest bekende manier manier: papillotten. Je kunt ze bij de drogist kopen, maar je kunt ook keukenpapier gebruiken, stroken knippen van een oud laken of van een papieren zak.

Of met sokken

Deze is voor meiden met meer geduld. Draai je haar in allemaal super kleine rolletjes met bobbypins.

Vlechten, op allerlei soorten manieren en er dan mee gaan slapen. Deze techniek heb ik zelf nog niet eerder gezien. Wow!

Vouwen en draaien.

Met behulp van een haarband

Door middel van knotjes

Bron afbeelding: Corey Ann via Flickr.com

“O.M.G. check dat heerlijke eten!” Een uitspraak die je mij wel zou kunnen horen zeggen. All That Food! staat voor heerlijk eten. Ik bedoel wie kun je daar nou niet blij mee maken? Mij in ieder geval wel!

12 Comments

  1. Gaan slapen met vlechten is iets dat wij als kind al deden. Da’s dus echt al wel een oud trukje 😉 Je haar wassen, na het wassen rustig door kammen, haarspray erop, vlechtjes maken, hoe meer vlechtjes hoe kleiner de krullen, gaan slapen en tadaaaa, ’s morgens krullen/waves 🙂

    Dat met die haarband heb ik ook al geprobeerd. Daar krijg je van die mooie retro krullen van. Ook sprayen en dan blijven ze wat langer zitten. Met lang haar (zoals ik) moet je toch minstens 30 minuten uittrekken om de lokken langs de haarband te draaien. En met het uithalen ben je toch ook makkelijk 15 minuten bezig. De vlechtjes techniek is sneller, maar de haarband techniek geeft je mooiere krullen.

  2. Goede tips! Ik ga het een keer uitproberen het ‘knotje’ en de ‘vouw en draaitechniek’ ga ik een keertje uitproberen! Ik ben benieuwd of het lang blijft zitten in mijn haar.

  3. Ik was meestal mijn haar s’ ochtends en dan vlecht ik het meestal in met handdoek droog haar. Dan hou ik het de hele dag in en ik slaap ermee. Als ik het er dan de volgende ochtend uithaal dan heb je (vind ik zelf) hele mooie krullen.

  4. Ik ben helemaal gek van krullen en heb van mezelf ontzettend stijl haar. Bijna iedere dag krul ik mijn haar met de krultang, en ga ik er met mijn vingers doorheen, het resultaat is verbluffend! Maar met een badhairday lukt het weleens niet. Permanent is niet goed voor je haar. Ook erg duur. Omdat ik mijn haar ook geregeld verf is de combinatie verven en permanent ook geen optie. En zonder permanent glanst je haar ook veel meer.
    Ik heb half lang haar, en wil toch iedere dag krullen..wat is nu de makkelijkste optie?

Geef een reactie

(*) Required, Your email will not be published