Witte heren t-shirts van Witteboorden

Ga je als man elke dag strak in het pak naar het werk of gewoon casual-chique gekleed met een overhemd? Dan is een wit shirt eronder een must. Wanneer je zou willen overstappen op biologisch katoenen shirts en al moe wordt bij de gedachte om geregeld te moeten winkelen is misschien het concept van Witteboorden.nl iets voor jou.

Via Witteboorden kun je namelijk een abonnement nemen op witte shirts van biologisch katoen. Yups, gewoon je shirts door je brievenbus thuisbezorgd. Hoe makkelijk is dat voor mannen die een hekel hebben aan shoppen?

Er zijn twee modellen: met v-hals of ronde hals en je kunt kiezen uit verschillende abonnementen. Luxe waarbij je vier keer per jaar een twopack krijgt opgestuurd (30,95 euro per two-pack), Uitgebreid waarbij je drie keer per jaar een two-pack krijgt opgestuurd (33,95 euro per two-pack) en Starter waarbij je twee keer per jaar een twopack krijgt opgestuurd (36,95 euro per two-pack). Ook kun je los een two-pack kopen voor 36,95 euro om de shirts eens te proberen.

T-shirt van WitteBoorden T-shirt van WitteBoorden

Mijn vriend kocht een los pakket shirts met ronde hals in maat M. De shirts zijn erg zacht en na een paar keer wassen zijn ze niet gekrompen wat nogal eens bij andere merken gebeurt. Dit komt omdat de shirts zijn voorgekrompen. Wat een goed en slim idee! Mijn vriend vindt het prettig dat ze lekker lang zijn zodat ze goed in een broek gestopt kunnen worden. Wel kan de pasvorm beter, ze zitten een beetje raar bij de oksels (maar dit kan vanwege een andere lichaamsbouw per persoon verschillen).

Door te kiezen voor biologisch katoen bespaar je een hoop water (vijftig liter per two-pack ten opzichte van een two-pack t-shirts van niet-biologisch katoen) en chemicaliën. Leuke extra is dat je oude t-shirts kunt opsturen zodat ze gerecycled worden. Dit gebeurt aan de hand van vervezeling, waarbij er nauwelijks sprake is van materiaalverlies.

T-shirt van WitteBoorden

De abonnementen zijn na een jaar per maand opzegbaar en je betaalt per levering, dus niet een jaar vooruit. Wanneer je deze maand (oktober) nog een abonnement of losse shirts koopt profiteer je nog van 19 procent BTW. Kijk voor meer informatie op witteboorden.nl

Wat vind jij van dit concept? En zou er ook zo’n concept voor dames moeten komen?

“O.M.G. check dat heerlijke eten!” Een uitspraak die je mij wel zou kunnen horen zeggen. All That Food! staat voor heerlijk eten. Ik bedoel wie kun je daar nou niet blij mee maken? Mij in ieder geval wel!

4 Comments

  1. Leuke feedback! Altijd goed om te horen wat anderen van onze shirts vinden. Alle opmerkingen zijn welkom!

    Speciaal voor de lezers van Mevrouw minder hebben wij een tijdelijke verrasing. Bestel een losse 2pack en vul in de winkelwagen bij couponcode ‘mm2012’

    Team Witteboorden

  2. Ik heb wel het idee dat zo’n abonnement voor sommige mannen een uitkomst is. Maar ik koop het toch liever als ik het nodig heb. Ik vind het niet duurzaam om meer in de kast te hebben liggen dan dat ik nodig heb. Ik koop mijn t-shirts (ook gots en fair trade, maar zonder recycling) elders voor dezelfde prijs als het abonement. Dus ook de prijs zou voor mij geen reden zijn. Wel een goed initiatief voor degene die wel een abonement willen, maar dat tot nu toe niet van biologische katoen konden krijgen. Die hebben nu geen excuus meer 😉

Geef een reactie

(*) Required, Your email will not be published