Vijf ideeën om je make-up op te bergen met gerecyclede materialen of spullen

Vorige week kon je een artikel zien hoe je je sieraden goedkoop, praktisch en stijlvol kunt opbergen. Vandaag staat er een soort gelijk artikel op het menu voor make-up.

1. Spray, behang, verf of omwikkel blikjes of glazen potten met touw, opgerolde magazines of papier. Bijvoorbeeld zoals hier. En gebruik het om producten zoals mascara’s, potloden en kwasten in op te bergen.

2. Gebruik plastic bakjes waar bijvoorbeeld koekjes in hebben gezeten om een lade mee in te delen. Of neem een hard plastic bonbondoos om make-up stijlvol in op te bergen.

3. Maak een magnetisch bord om make-up ‘op te plakken’.

4. Make-up organizer van een kartonnen doos

5. Snuffel bij de kringloop eens voor een kruidenrekje. Handig om nagellak in op te bergen.

Bron afbeelding (boven): Lusi via RGB.stock

“O.M.G. check dat heerlijke eten!” Een uitspraak die je mij wel zou kunnen horen zeggen. All That Food! staat voor heerlijk eten. Ik bedoel wie kun je daar nou niet blij mee maken? Mij in ieder geval wel!

5 Comments

 1. Via de zoekmachine kwam ik op jou leuke blog terecht 🙂 Wat een leuke ideetjes! Bij de kringloop winkel wil ik een kruidenrekje gaan scoren, die zie ik altijd in grote aantallen liggen. Misschien nog een tip: lege botervlootjes afwassen, hier passen ook diverse frutsels in.

  • Hoi Bobbbi,

   Super leuk dat je hier terecht bent gekomen en wat een leuke tip van de botervloten (ben sowieso nog op zoek naar een botervloot, maar dan gewoon voor boter ;)).

   Groetjes,

   Claudia

Geef een reactie

(*) Required, Your email will not be published