Herbruikbaar boterhamzakje van Boc ’n Roll

Even serieus. Boc ’n Roll. Da’s toch een geweldige naam? In de Boc ’n Roll kun je je lunch oprollen en meenemen. Een herbruikbaar boterhamzakje dus!

Natuurlijk bestaan duurzame boterhamdozen al eeuwen, maar die zijn wel vrij groot. En daarom niet zo praktisch voor kleine handtassen, laptoptassen of zware studierugzakken vol met boeken. Wanneer je geen salades of veel kleine losse hapjes mee wilt nemen zou de Boc ’n Roll een handige manier kunnen zijn voor bijvoorbeeld brood, koekjes, fruit of groente.

Boc 'n Roll Boc 'n Roll Boc 'n Roll Boc 'n Roll

Wat ik persoonlijk slim vind bedacht is de klittenbandstrook. Hiermee kun je variëren in de lengte en dus zowel een baguette meenemen als compacte boterhammen. Ook is er aan de hygiëne gedacht. De buitenkant is van katoen, maar de binnenkant van recyclebaar kunststof (TPU, veilig plastic voor voedsel) waardoor je lunch vers blijft en je de binnenkant ook gemakkelijk kunt schoonvegen met een doekje. Hij kan trouwens ook in de wasmachine op dertig graden.

Boc 'n Roll
De Boc ’n Roll opgevouwen
Boc 'n Roll
Handige klittenbandstrook!
Boc 'n Roll
De binnenkant is van kunststof
Boc 'n Roll
Boterham erin leggen…dan eerst de lange stroken aan de buitenkant naar binnen vouwen en daarna de korte kanten.
Boc 'n Roll
Dichtplakken met het klittenband!
Boc 'n Roll
Et voila!

Ik vind de Boc ’n Roll mooi gemaakt. Hij voelt ook lekker degelijk aan en is groot genoeg om de meeste etenswaren mee te nemen. Ook kun je hem in uitgevouwen staat (49.5 x 29.5 cm) als placematje gebruiken om kruimels op te vangen. Een herbruikbaar item scheelt niet alleen in je eigen portemonnee, maar ook tonnen aan plastic die anders maar in de prullenbak zouden belanden. De Boc ’n Roll is te koop in vier verschillende kleuren voor ongeveer 8,50 euro bij onder meer PinkAndGreen, Kudzu en BespaarBazaar.

Dit artikel bevat een artikel dat door een ondernemer of bedrijf naar me op is gestuurd. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

“O.M.G. check dat heerlijke eten!” Een uitspraak die je mij wel zou kunnen horen zeggen. All That Food! staat voor heerlijk eten. Ik bedoel wie kun je daar nou niet blij mee maken? Mij in ieder geval wel!

5 Comments

  1. Ik heb dit product al een tijd in huis, en het bevalt me goed! Grote porties passen niet (dan zou ik er gewoon twee gebruiken) maar verder is het ideaal!

  2. Tof! Ik zoek al lang naar een goede (duurzame) vervanger voor mijn zilverpapier, maar zo’n grote lompe brooddoos is niets voor mij.
    Dit lijkt mij de ideale oplossing. Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

(*) Required, Your email will not be published