Krijg de kleren!

Heb jij minstens vijf kledingstukken in de kast hangen die je graag zou willen ruilen voor iets anders? Kom dan aanstaande zondag 20 oktober naar het kledingruilevent ‘Krijg de Kleren!’

Trek je verwaarloosde pareltjes uit de kast en kom ze ruilen in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Dit keer zijn er meer verdiepingen open gesteld om te ruilen, dus meer ruimte voor meer ruilplezier 😉

Het werkt als volgt. Bij binnenkomst worden je vijf tot maximaal tien (herfst/winter) kledingstukken ingenomen door de Krijg de Kleren modemeisjes. Zij beoordelen de kledingstukken en accessoires op kwaliteit door middel van een puntensysteem. Mooi (1 punt), Mooier (2 punten), Mooist (4 punten). Nadat je de kleding hebt ingeleverd, krijg je een puntenkaartje waarop staat voor hoeveel punten je nieuwe dingen mag uitzoeken. Aan ieder kledingstuk hangt een kaartje met hoeveel punten het waard is.

Wanneer je klaar bent met ruilen, lever je het puntenkaartje dat je van de modemeisjes hebt gekregen weer in bij de uitgang. Hier laat je tevens het aantal punten tellen van de kledingstukken die je hebt uitgezocht.

Het event is van 13.00 tot 18.00 uur en kost 7 euro in de voorverkoop of 10 euro aan de deur. Klik hier voor meer info!

Bron afbeelding: jr_south via FreeImages

“O.M.G. check dat heerlijke eten!” Een uitspraak die je mij wel zou kunnen horen zeggen. All That Food! staat voor heerlijk eten. Ik bedoel wie kun je daar nou niet blij mee maken? Mij in ieder geval wel!

Geef een reactie

(*) Required, Your email will not be published