Yes to Tomatoes purifying showergel

Twee weken terug kon je de review lezen over de Yes to Carrots shampoo en Yes to Cucumbers conditioner, vandaag heb ik de beloofde review van de Yes to Tomatoes Purifying showergel op het menu staan.

De Yes To Tomatoes producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gecombineerde tot vette huid met eventueel onzuiverheden. Net zoals de overige lijnen bevat ook Yes to Tomatoes geen SLS, parabenen en paraffine. Deze douchegel bestaat voor 99,8 procent uit natuurlijke ingrediënten, waar lycopene uit tomatenextract en watermeloen de huid van vetten en talg reinigt en exfolieert. Tenslotte komt ook Yes to Tomatoes Purifying showergel weer in een riante plastic fles van 500 ml met klikdop waar je wel ‘even’ mee vooruit kunt.

Ik was met name benieuwd naar de geur. Bij Yes to Tomatoes verwacht je natuurlijk iets tomaatachtigs. Maar hij ruikt eerder zoet fruitig, behoorlijk zoet zelfs. Het verbaast me bijna dat het parfum onderaan staan in de ingrediëntenlijst, want de geur is best sterk. Voor mij persoonlijk iets too much, maar ik weet zeker dat als je van zoete geuren houdt deze showergel kunt waarderen.

IMG_1653

De showergel reinigt door middel van onder Decyl Glucoside en Sodium Coco Sulfate. Andere ingrediënten naast tomaat en watermeloen zijn paprika (!), aloe vera sap, olijfolie en zoete amandelolie. Ook zit er zeewierextract in en spirulina.

Water (Aqua) , Lauryl Glucoside , Decyl Glucoside , Sodium Coco Sulfate , Glyceryl Stearate , Glyceryl Stearate SE , Solanum Lycopersicum (Tomato) Extract*Tomato , Citrullus Vulgaris Fruit Extract*Watermelon , Capsicum Annuum Extract , Dead Sea Water (Maris Aqua) , Maris LimusDead Sea Silt , Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Leaf Juice*Aloe Vera , Olea Europaea (Olive) Fruit OilOlive , Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Sweet Almond) , Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*Jojoba , Spirulina Maxima Extract , Algae (Seaweed) Extract , Xanthan Gum , Citric Acid , Fragrance (Parfum) , Sodium Benzoate , Potassium Sorbate

IMG_1669

Je hebt maar een klein beetje nodig en dit product schuimt nog best wel goed, waarmee deze showergel het ook prima in een warm bad doet. Hij reinigt ook behoorlijk grondig, een reden dat ik ‘m niet elke dag gebruik aangezien mijn huid een beetje aan de vochtarme kant is. Dit product is zeker niet geschikt wanneer je een erg droge huid hebt, maar daarvoor is deze lijn hoe dan ook in eerste instantie niet voor bedoeld. Heb jij een wat meer vette huid en ben je op zoek naar een zo goed als natuurlijke showergel voor een aantrekkelijke prijs, misschien valt deze purifying showergel dan eens te overwegen. Voor een fles van 500 ml betaal je 7,99 euro. Yes To…producten zijn onder meer bij De Tuinen te koop.

Deze review bevat een product dat door een ondernemer of fabrikant is opgestuurd. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

“O.M.G. check dat heerlijke eten!” Een uitspraak die je mij wel zou kunnen horen zeggen. All That Food! staat voor heerlijk eten. Ik bedoel wie kun je daar nou niet blij mee maken? Mij in ieder geval wel!

2 Comments

Geef een reactie

(*) Required, Your email will not be published