Over mij

“O.M.G. check dat heerlijke eten!” Een uitspraak die je mij wel zou kunnen horen zeggen. All That Food! staat voor heerlijk eten. Ik bedoel wie kun je daar nou niet blij mee maken? Mij in ieder geval wel. Enkele jaren geleden startte ik met het zoveel mogelijk eten van pure vaak seizoensgerelateerde producten en inmiddels is dat mijn levensstijl geworden. Steeds vaker vind je mij op de markt en in kleine levensmiddelenwinkels. De kwaliteit is beter, ik vind het leuker om de lokale economie te steunen en ik vind het ook gezelliger, aangezien iedereen met elkaar staat te kletsen. Nigella Lawson zei het al in haar befaamde programma: “Some women like to buy shoes, i love foodshopping!” Die uitspraak slaat ook volledig op mij. Ik hou van eten kijken, me eraan verlekkeren, het kopen en het dan natuurlijk bereiden en opsmikkelen.

Ik ben niet iemand die een specifiek lievelingskostje heeft, ik hou zowel van simpel als gastronomisch en eten uit alle windstreken. Hoewel ik altijd alles kon eten merkte ik in 2013, nadat ik was genezen van een darmparasiet, dat ik gevoelig bleef reageren op tarweproducten. Helaas heb ik die voor nu van mijn menu moeten schrappen. Of die glutensensitiviteit iets is waar ik de rest van mijn leven mee moet dealen of dat het een lange nasleep is door een darmparasiet, weet ik niet. Voor nu heb ik besloten me te richten op een leven zonder tarwe. Het kost wat meer moeite en het betekent aanpassingen maken, maar je kunt gelukkig heerlijk eten. Zeker als je bereid bent wat te experimenteren.

Op mijn blog vind je uitsluitend glutenvrije recepten. Ik maak hierbij zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten die van nature glutenvrij zijn. Sporadisch deel ik een recept voor glutenvrije baksels en eventueel verwijs ik daarbij door naar een soortgelijk recept op basis van tarwe. Dit omdat ik wil dat iedereen zich hier welkom voelt en uit de voeten kan met mijn recepten. All That Food! is een foodlifestyle blog-o-zine wat wil zeggen dat je hier niet alleen recepten vindt maar ook foodinspiratie, reviews, interviews, opinieartikelen en achtergrondverhalen. Ik merkte dat er nauwelijks foodblogs zijn die recepten combineren met mooie verhalen en interviews. Daarom besloot ik dit met mijn journalistieke achtergrond zelf op te zetten. Op mijn blog kan ik nu mijn grootste passies kwijt: lekker eten en leuke verhalen schrijven. Veel kook- en leesplezier!