Zakelijk

Leuk dat je mogelijk wat in een samenwerking met mij ziet. All That Food is een snel groeiende blog-o-zine waar vooral levensgenieters van alle leeftijden op afkomen die van lekker eten houden en ambachtelijke producten kunnen waarderen. Zelf maken en koken met pure, kwalitatieve en verse producten staat centraal. Daarnaast gaan deze levensgenieters graag uit eten en vinden ze het leuk om nieuwe resto’s uit te proberen.

Mijn blog ging in mei 2014 live. Een jaar later komen er maandelijks rond de 8.000 unieke bezoekers op All That Food en zijn er ruim 10.000 paginaweergaven. Statistieken worden gemeten met Google Analytics, een betrouwbaar programma dat onder meer het bezoek van spammers eruit filtert.

Een samenwerking kan bestaan uit een:
-productreview
-winactie
-advertorial (betaalde redactie)
-banner (linker zijbalk): 336*280, banner (header): 468*60, banner (tablet): 160*600
-betaalde tweet of reuring op sociale media kanalen #spon

Werkwijze
Ik kan niet garanderen dat een productreview positief uitpakt, maar het artikel zal wel altijd goed onderbouwd zijn. Reviews zijn een weergave van mijn persoonlijke mening. Onderaan het artikel zal duidelijk worden vermeld dat het artikel gekregen is of dat ik een dienst mocht uitproberen.

Ik kan helaas niet tegen gluten en kan daarom geen glutenvolle producten reviewen. Hiervoor wil ik wel met alle plezier een testpanel opzetten. Ik heb geen allergieblog en All That Food wordt om die reden niet alleen bezocht door lezers met glutensensitiviteit of coeliakie. In mijn restaurantrecensies neem ik altijd de mening van mijn tafelgenoot mee die vaak wel tegen gluten kan.

Transparantie is heel belangrijk voor mijn geloofwaardigheid als online contentmaker en uiteindelijk voor het bestaansrecht van mijn blog. Gesponsorede redactie of een artikel met affiliates worden altijd als zodanig herkenbaar gemaakt. Over het ‘hoe’ valt te onderhandelen, over het volledig weglaten niet.

Ik doe niet aan commerciële gastblogs en ik heb geen aparte pagina met ruillinks. Verzoeken voor dit soort samenwerkingen worden genegeerd.

Ik maak alle fotografie zelf en foto’s en teksten blijven mijn eigendom, tenzij anders afgesproken. Het is wel toegestaan om voor eigen PR de eerste twee alinea’s van de content over te nemen, maar wel met een duidelijke link en bronvermelding.

Opgestuurde producten die ik om de één of andere reden niet kan of wil behandelen, worden niet geretourneerd. Wil je iets opsturen, maar twijfel je of het bij me past? Neem contact met me op via claudia@allthatfood.nl

Blogposts verschijnen automatisch op Twitter met een link naar het betreffende artikel en kunnen handmatig op Facebook en Instagram worden gezet. Bij een winactie creëer ik meer reuring. Ik zorg er wel altijd voor dat er enige tijd tussen winacties zit en dat er ook variatie is, zodat het voor bezoekers aantrekkelijk blijft.

Wil je meer over me weten? Klik hier voor mijn LinkedIn-profiel. Voeg me vooral toe wanneer je denkt dat we wellicht iets voor elkaar kunnen betekenen.